Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «Ιωάννη Γεωργούλη 2022»

Με την συμμετοχή 5 σκαφών πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου, ο πρώτος αγώνας του Κυπέλλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Μεσσηνιακού Κόλπου. Ο αγώνας, που διοργανώθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Καλαμάτας και τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας, ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του «κάπτεν» Γιάννη Γεωργούλη, φανατικού ιστιοπλόου και δραστήριου μέλους του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καλαμάτας.

Ο αγώνας ξεκίνησε το Σάββατο στις 14:00 με την επιβραχυμένη διαδρομή Μαρίνα- Καρτ – Ακρωτήριο Σάντοβας με άνεμο σταθερό από νότια διεύθυνση εντάσεως 10-15κόμβων. Την Κυριακή η επιστροφή ήταν πάλι επιβραχυμένη με διαδρομή Ακρωτήριο Σάντοβας – Καρτ – Μαρίνα Καλαμάτας, με άνεμο νότιο αρχικά εντάσεως 5-10 κόμβων, σταδιακά αυξανόμενο μέχρι τους 15κόμβους.

Αναλυτικότερα τα συνολικά αποτελέσματα μετά το πέρας των δύο ιστιοδρομιών ήταν τα εξής:

1ο σκάφος Τόλμη του Ι.Ο. Καλαμάτας με κυβερνήτη το. Ι. Σαραντόπουλο

2ο σκάφος Αλεξάνδρα του Ι.Ο. Καλαμάτας με κυβερνήτη τον Π. Κανελλόπουλο

3ο σκάφος Olvido ΙΙΙ του Ν.Α.Σ.Κ. Αίολος με κυβερνήτη τον Δ. Παπαδάτο

4ο σκάφος Αυγή του Ν.Α.Σ.Κ. Αίολος με κυβερνήτη τον Α. Σταυριανέα

5ο σκάφος Blue Line του Ν.Α.Σ.Κ. Αίολος με κυβερνήτη τον Γ. Δρακόπουλο

Τον αγώνα ακολούθησε εκτός συναγωνισμού και στο σκάφος Sport Billy του Ν.Α.Σ.Κ. Αίολος με κυβερνήτη τον Α. Κούτρα αφού δεν διέθετε έγκυρο πιστοποιητικό καταμέτρησης.

Ο επόμενος αγώνας του Κυπέλλου είναι προγραμματισμένος για το Σαββατοκύριακο 27/28 Αυγούστου με προορισμό το Λιμένι Μάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *