Νέα Διοίκηση για τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Καλαμάτας

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Καλαμάτας, το οποίο προέκυψε στις 20.03.2024 κατά τη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Ομίλου που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του Ομίλου στην Μαρίνα Καλαμάτας.

Πριν τις αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκε ο Διοικητικός απολογισμός με ομιλία του απερχόμενου Πρόεδρου του Ομίλου Γιάννη Αδαμόπουλου, παρουσιάζοντας τις δραστηριότητες του Ομίλου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών για τη σύννομη λειτουργία του Ομίλου καθώς και στην επανέναρξη των εκπαιδευτικών και αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

Ο οικονομικός απολογισμός όπως και ο προϋπολογισμός για το 2024 παρουσιάστηκαν από τον Ταμία του Ομίλου Βασίλειο Κάππο. Εγκρίθηκε  η απαλλαγή των μελών του ΔΣ εφόσον όλα ελέγχθηκαν και ήταν σωστά σύμφωνα με τις αποφάσεις και την πολιτική του Ομίλου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η εκλογική διαδικασία όπως προβλέπεται, παρουσία δικηγόρου και ύστερα από την καταμέτρηση της ψηφοφορίας και τη συγκρότηση του σε σώμα, το νέο ΔΣ του Ι.Ο. Καλαμάτας διαμορφώθηκε αναλυτικά ως εξής:

Γεωργούλης Γεώργιος Πρόεδρος
Κανελλόπουλος Παναγιώτης Αντιπρόεδρος
Σαραντόπουλος Ιωάννης Γενικός  Γραμματέας
Κάππος Βασίλειος Ταμίας
Κουφού Βασιλική Μέλος – Έφορος Υλικού & Εγκαταστάσεων
Λημνιός Κωνσταντίνος Μέλος – Έφορος Ιστιοπλοΐας
Μπρέγιαννης Κυριάκος Μέλος – Αναπληρωτής Έφορος Ιστιοπλοΐας

 

Η θητεία του νέου Δ.Σ. είναι τριετής και ολοκληρώνεται την 20.03.2027. Στόχοι της νέας διοίκησης είναι ιδιαίτερα φιλόδοξοι, αντανακλώντας την ιστορία του Ομίλου. Άμεσα θα επιδιωχθεί η ενίσχυση της δραστηριότητας στην ανοικτή θάλασσα όσο και η διοργάνωση εκδηλώσεων που θα ωφελήσουν την τοπική ιστιοπλοϊκή κοινότητα. Παράλληλα, στόχος θα είναι να ανοιχτούν δίαυλοι επικοινωνίας με τοπικούς φορείς για την βελτίωση των θαλάσσιων υποδομών που θα ωφελήσουν τόσο τις δραστηριότητες του Ομίλου όσο και την τοπική οικονομία μέσω της προώθησης του ιστιοπλοϊκού τουρισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *